Vi är en scoutkår som har verksamhet i Eldsberga och Tönnersjö utanför Halmstad.
Vi vänder oss till er som går i Åk 2 och äldre. Mycket av verksamheten gör vi patrullvis. Vi är alltid ute under hela eller delar av mötet, så det är väldigt viktigt att ni föräldrar hjälper barnen att klä sig efter väder.

Spårare och upptäckare träffas och har trevligt onsdagkvällar 18.00 till 19.30.
Äventyrare och utmanare träffas och har trevligt tisdagkvällar 18.00 till 19.30.

Scoutstugan Eldsberga är fd Lottastugan/Hemvärnsstugan vilket ligger bakom gamla gula kommunalhuset i Eldsberga på Hemvärnsgatan.

Vi har vår hajkplats vid Hunsjön i Tönnersjö, där stor del av terminens uteaktivitet hålls, se kartan.

Medlemsavgiften är 225 kr per termin. Medlemsavgiften betalas genom att man får en faktura hemskickad till sig som man betalar.

Betalningar för hajker, läger och liknande görs till bankgiro 475-0790, eller Swishas till 123-214 19 19, ange i betalningen vad det gäller och för vem.

Föräldraschema – Vi har ett föräldraschema som vi kommer att lägga ut på hemsidan. Det innebär att man som förälder är med under det möte man blivit tilldelad, eller byter med någon annan på listan. Under det mötet hjälper man ledarna och får samtidigt vara med och se hur roligt vi har! Är man intresserad av att hjälpta till mer som ledare är vi tacksamma, bara hör av er till oss!

Föräldraförening – Vi har en föräldraförening som hjälper oss med att samla in pengar och engagera föräldrar till att hjälpa till när det behövs, vi är ju en ideell
förening med ledare som ställer upp med sin tid och sitt engagemang utan ersättning, så vi behöver ibland lite hjälp.

Information – Glöm inte att hålla er uppdaterade på vår hemsida www.etscout.se och gå gärna med i vår Facebook-grupp, där vi försöker lägga ut bilder och information.

Scouter var redo – alltid redo!
Hälsningar ledarna